Weerbericht door Huub Mizee

De week voor de Duinenmars houd Huub Mizee ons altijd op de hoogte met het weer voor het Duinenmars weekend.

Hieronder het weerbericht van 8-4-2013

Huub Mizee

Het komende weekend, wanneer de Duinemars kan worden gelopen, ziet er op dit moment wat de temperatuur betreft helemaal niet slecht uit. Met een zuidelijke stroming wordt er duidelijk zachtere lucht aangevoerd. Wel is het zo dat er vooral zaterdag vrij veel bewolking zal zijn met nu en dan wat regen.
Zondag lijkt overdag droog te verlopen, pas in de avond is er weer kans op een bui. De temperatuur kan zaterdag de 15 graden halen, zondag héél misschien de 20 graden. Komende dagen komt er uiteraard meer duidelijk over de weersontwikkelingen voor het weekend.

Inschrijven

De voorinschrijving is op dit moment gesloten.

U kunt zich vanaf de 2de helft van februari weer in schrijven voor de komende mars.

Doelstelling

De stichting heeft ten doel het ieder voorjaar organiseren van een wandelmars in de meest uitgebreide zin van het woord, teneinde gelden te ver krijgen waarvan vijftig procent besteed wordt aan bevordering van activiteiten voor jeugdleden van Scouting Nederland in de provincie Zuid-Holland welke het groepsniveau overstijgen.
Voor groepsactiviteiten komen uitsluitend bijzondere activiteiten, welke het reguliere groepswerk overtreffen, in aanmerking.
De andere vijftig procent wordt besteed aan door het bestuur aan te wijzen charitatieve doeleinden.
Een eventueel overschot op de uit te keren bedragen, doordat minder wordt aangevraagd dan netto beschikbaar is, kan worden uitgekeerd aan een één of meer door bestuur aangewezen doel of doelen.
Uiterlijk twaalf maanden na afloop van de mars zal door het bestuur van de stichting worden bepaald welk bedrag voor jeugdactiviteiten en charitatieve doeleinden ter beschikking wordt gesteld.

Voor meer informatie aangaande subsidie aanvragen gaat u naar Subsidie

 

Links

logo1

W.S.V. Haaglanden

sds

Wandelsportvereniging

"Sterker Door Strijd" Den Haag

logowandelpagina

Wandelpagina.nl
logoWZP Wandelzoekpagina.nl

 

DISCLAIMER

Op deze pagina zijn een aantal links te vinden naar andere organisaties.

Het bestuur van de Duinenmars is alleen verantwoordelijk voor de inhoud van pagina's welke zich in het domein van de Duinenmars bevinden.

Vacatures

Lijkt het u leuk om 1 weekend per jaar lekker buiten bezig te zijn in en rond de duinen. Kijk dan eens in onderstaande lijst om te zien waar wij nog vrijwilligers voor zoeken en neem contact op met het Medewerkerssecretariaat.

-     Route uitzetters (het hebben van een fiets is verplicht)

-     Knippost medewerkers
-     Tent medewerkers