Algemeen

De 70ste Duinenmars vindt plaats op 2 en 3 april 2022. Het is dan mogelijk om op één of op beide dagen te wandelen.

Bereikbaarheid

Het parkeerterrein aan de Machiel Vrijenhoeklaan in Den Haag is al jaren de start- en finishplaats van de Duinenmars. In verband met de beperkte parkeergelegenheid in de directe omgeving vragen we alle wandelaars zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of, indien mogelijk, de fiets.

Op onze bereikbaarheid pagina vind je meer informatie over de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en een routeplanner.

Inschrijven

Vanaf medio februari gaat de online voorinschrijving voor de Duinenmars open. Vooraf inschrijven is niet verplicht, het is ook mogelijk om tijdens de Duinenmars op het startterrein in te schrijven. Wandelaars die zich vooraf via de website inschrijven ontvangen een korting op de inschrijfkosten.

Voorinschrijven via de website:
€ 4,00 met herinnering
€ 3,00 zonder herinnering
Houders van de Ooievaars- of Zoetermeerpas ontvangen 50% korting op de inschrijfkosten.

Inschrijven tijdens evenement:
€ 5,00 met herinnering
€ 4,00 zonder herinnering
Houders van de Ooievaars- of Zoetermeerpas ontvangen 50% korting op de inschrijfkosten.

Medaille & groepsprijs

Als je ervoor kiest om te wandelen met ontvangst van een herinnering maken we onderscheid tussen een pin of een medaille. Elke 5e keer dat je wandelt krijg je de bijhorende lustrummedaille, de tussenliggende keren krijg je een pin met daarop het aantal keer dat je hebt gelopen. Als je de Duinenmars voor de eerste keer hebt uitgelopen krijg je ook een medaille. De pins kun je op het lint van de medaille prikken.

Groepen groter dan 12 personen ontvangen bovendien ook altijd een mooie groepsprijs als aandenken voor in de prijzenkast.

Wandelboekjes

Wandelboekjes zijn te koop en kunnen ter afstempeling worden aangeboden in de grote tent op het start-/finishterrein, aan de kant van de medailleuitgifte. Wanneer een afstand van 10 kilometer of meer wordt gewandeld kan een I.V.V.-stempel worden verkregen.

Afstanden & starttijden

5 km van 09.00 tot 15.00 uur
10 en 15 km van 09.00 tot 14.00 uur
25 km van 08.30 tot 11.00 uur
40 km van 08.00 tot 10.00 uur
Het startbureau sluit om 17.00 uur.
De 5 en 10 kilometer routes zijn ook geschikt voor wandelwagens en rolstoelen