Algemeen

De 72ste Duinenmars vindt plaats op 6 en 7 april 2024. Het is dan mogelijk om op één of op beide dagen te wandelen.

Inschrijven

Kijk regelmatig onze sociale media kanalen of de website na wanneer de inschrijving is geopend voor de mars. De voorverkoop start altijd in februari. Vooraf inschrijven is niet verplicht, het is ook mogelijk om tijdens de Duinenmars op het startterrein in te schrijven. Wandelaars die zich vooraf via de website inschrijven ontvangen een korting op de inschrijfkosten.

Kosten

Voorinschrijving: € 5,50
Tijdens evenement: € 6,50
Houders van de Ooievaarspas, Westlandpas of Zoetermeerpas ontvangen tijdens het evenement 50% korting op de inschrijfkosten. De pas is uitsluitend geldig voor de wandelaar die op de pas is vermeld.

Medaille

Als je de Duinenmars voor de eerste keer hebt uitgelopen krijg je een medaille. Elke 5e keer dat je wandelt krijg je de bijhorende lustrummedaille, de tussenliggende keren krijg je een pin met daarop het aantal keer dat je hebt gelopen. De pins kun je op het lint van de medaille prikken.

Afstanden & starttijden

5 km van 09.00 tot 15.00 uur
10 en 15 km van 09.00 tot 14.00 uur
25 km van 08.30 tot 11.00 uur
40 km van 08.00 tot 10.00 uur
Het startbureau sluit om 17.00 uur.
De 5 en 10 kilometer routes zijn ook geschikt voor wandelwagens en rolstoelen

Bereikbaarheid

Het parkeerterrein aan de Machiel Vrijenhoeklaan in Den Haag is al jaren de start- en finishplaats van de Duinenmars. In verband met de beperkte parkeergelegenheid in de directe omgeving vragen we alle wandelaars zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of, indien mogelijk, de fiets.

Op onze bereikbaarheid pagina vind je meer informatie over de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en een routeplanner.

Wandelboekjes

Wandelboekjes zijn te koop en kunnen ter afstempeling worden aangeboden in de grote tent op het start-/finishterrein, aan de kant van de medailleuitgifte. Wanneer een afstand van 10 kilometer of meer wordt gewandeld kan een I.V.V.-stempel worden verkregen.