Search FAQs

Vanaf medio februari gaat de online voorinschrijving voor de komende Duinenmars open.
U kunt zich ook tijdens de Duinenmars op het startterrein inschrijven.

Voor-inschrijven via de site:
Voor-inschrijven via de site:
Inschrijven op startterrein:
Inschrijven op startterrein: 
€ 4,00 met medaille/cijfer
€ 3,00 zonder medaille
€ 5,00 met medaille/cijfer
€ 4,00 zonder medaille 

Houders van een Ooievaars- of Zoetermeerpas krijgen 50% korting.

Nee voorinschrijven is niet verplicht, bij voorinschrijven krijgt u een korting van € 1,00 op het inschrijfgeld en kunt u zich op de dag van wandelen direct melden bij de voorinschrijfbalie.
U kunt zich ook op de dag van wandelen inschrijven in de starttent op het startterrein aan de Machiel Vrijenhoeklaan.

Ja, u kunt zich inschrijven. Indien u met meer dan 12 personen gaat wandelen dient u gebruik te maken van het inschrijfformulier voor groepen. Loopt u met minder personen dan dient u gebruik te maken van het inschrijfformulier voor individuelen.

Nee, er is geen maximaal aantal deelnemers vastgesteld voor de Duinenmars.

Ja, wanneer u als wandelaar wilt deelnemen aan de Duinenmars betaald u hiervoor een klein inschrijf bedrag. Deze bedragen liggen rond de € 5,- per persoon.

Wenst u geen medaille maar wilt u wel wandelen dan is de prijs € 1,00 minder dan wanneer u wel een medaille/herrinnering wenst.

Wanneer u na inschrijven geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@duinenmars.nl en geef de volgende gegevens aan ons door:
Uw naam/groepsnaam
Uw postcode en huisnummer
Het betalingskenmerk op uw bankafschrift van de iDeal betaling

Als u na afronding van uw inschrijving nog wat wilt wijzigen in uw inschrijving kan dat op de volgende manieren:

Indien u extra wandelaars wilt toevoegen:
Dit is helaas niet mogelijk u dient een nieuwe inschrijving te doen voor deze extra wandelaars en BEIDE inschrijfnummer mee te nemen naar de Duinenmars. 

Indien u een wijziging wilt doen in de medailles:
Dient u een mailsturen aan info@duinenmars.nl met daar in uw inschrijfnummer en de wijziging.

Indien u van dag of afstand wilt wijzigen:
Kunt u dat op de Duinenmars zelf aangeven.

 

Nee, zodra uw inschrijving is afgerond is restitutie van het inschrijfbedrag helaas niet mogelijk. Uw betaling aan Stichting Duinemars wordt dan omgezet naar een gift.

Elk jaar komt de netto opbrengst van de Duinenmars ten goede aan verschillende initiatieven die zich inzetten voor jeugd- en jongerenwerk in de provincie Zuid-Holland.  

Neem contact op via info@duinenmars.nl vermeld in de mail wat moet worden aangepast.
U ontvangt GEEN nieuwe inschrijf bevestiging na aanpassing van uw gegevens.

Ja, de 5 en 10 kilometer routes hebben ook een route welke geschikt is voor mensen die gebruik maken van een rolstoel/rollator/scootmobiel.

De overige afstanden hebben geen aangepaste route, deze zijn minder geschikt voor rolstoelen/rolators/scootmobielen.

Nee, u kunt zelf bepalen op welke dag u gaat wandelen.

5 km *
10 * en 15 km
25 km
40 km
van 09.00 tot 15.00 uur
van 09.00 tot 14.00 uur
van 08.30 tot 11.00 uur
van 08.00 tot 10.00 uur

Het startbureau sluit beide dagen om 17.00 uur.
* Afstand tevens geschikt voor deelnemers met kinderwagens en rolstoelen.

Ja, dit mag. Maar op de korte routes is het gewenst de honden aangelijnd te houden in verband met de drukte op de routes.
Tevens is het door de gemeente niet altijd toegestaan uw hond los te laten lopen.

Wist u dat het ook mogelijk is om uw hond als wandelaar in te schrijven en voor hem/haar een medaille/speldje te krijgen.

De Duinenmars respecteert uw privacy. Wij erkennen uw behoefte aan een redelijke controle over uw persoonlijke gegevens welke bij de Duinenmars bekend zijn. Persoonlijke informatie is elke informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De Duinenmars gebruikt deze informatie voor administratieve en statistische doeleinden, uitsluitend en alleen in het kader van uw deelname aan de Duinenmars. De Duinenmars vermeldt deze privacy verklaring om u te wijzen op ons privacybeleid wanneer u ervoor kiest uw persoonsgegevens aan ons op te geven. Wij zien er op toe dat dit privacybeleid uitgevoerd wordt binnen onze stichting. De Duinenmars zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of anderszins beschikbaar stellen. De Duinenmars verplicht zich de beveiliging van uw gegevens te waarborgen. De Duinenmars is een voorstander van zelfregulering op het gebied van privacy. Wij richten ons op hetgeen door overheidsinstanties, zowel als consumentenorganisaties die zich bezig houden met de bescherming van de privacy van consumenten, aan richtlijnen wordt afgegeven.

Ja, u kunt tijdens de marsdagen bij de medaille tafel een nieuwe medaille/speldje kopen. Na de Duinenmars kunt u contact opnemen via info@duinenmars.nl .

Tijdens de duinenmars kunt u zich melden bij een medewerker in de starttent. Na de Duinenmars kunt u contact opnemenen via info@duinenmars.nl.

Openbaar vervoer:


 

Auto:

buslijn 24 HTMBuzz vanaf station Den Haag Centraal  
buslijn 26 HTMBuzz vanaf station Hollands spoor

A4  Afslag Den Haag Zuid (Ring Den Haag afslag 12)
Borden volgen Kijkduinpark.
Postcode 2555NW. (Er is beperkte parkeergelegenheid)
Klik hier voor een plattegrond 

Ja, u kunt bij het inschrijven en de horeca met pin betalen.

Ja, op de lange afstanden zijn er diverse punten onderweg waar gebruik van de toiletten mogelijk is (koffiehuis/scoutinggebouw). Tevens zijn er nabij het start- en finishterrein toiletten aanwezig.

Ja, op het start-/finishterrein en onderweg zijn EHBO'ers aanwzig. Het noodnummer treft u aan onderaan uw routebeschrijving.

Ja, in principe gaat de Duinenmars altijd door tenzij er extreme weersomstandigheden zijn. Dit zal via de website en social media worden gecommuniceerd.